fbpx

Focar de COVID-19 la ANRE. Agenția instituie un regim special de activitate

Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică anunță că în legătură cu înregistrarea unui număr sporit de cazuri diagnosticate cu COVID-19 printre angajații instituției și în scopul neadmiterii răspândirii virusului, se instituie un regim special de activitate în cadrul instituției.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Regimul special va fi instituit pe o durată de 14 zile, începând cu data de 16 februarie, până la data de 1 martie.

În acest context, ANRE intervine cu o serie de măsuri de protecție pentru această perioadă. Astfel, se sistează audiența cetățenilor în cadrul ANRE, precum și recepționarea petițiilor, declarațiilor/cererilor de eliberare/prelungire/retragere/reperfectare a actelor permisive nemijlocit în incinta sediului ANRE.

Va fi oprit și procesul de recepționare de către ANRE a petițiilor de la cetățeni se va efectua prin intermediul oficiilor poștale, poștei electronice a ANRE (anre@anre.md) sau la linia de informare (apel gratuit la numărul de telefon 0 8001 0008).

Se sistează recepționarea declarațiilor/cererilor privind eliberarea/prelungirea/retragerea/reperfectarea actelor permisive va fi asigurată doar prin sistemul informațional automatizat de gestionare electronică a actelor permisive SIA GEAP. Totodată, vor fi oprite toate ședințele Consiliului de Administrație al ANRE și ședințele de lucru ale angajaților ANRE se vor desfășura exclusiv în regim online.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button