fbpx

Fly One anulează până pe 13 mai toate cursele spre Amsterdam. Care este cauza

Compania aeriană Fly One anunță că anulează până pe 13 mai toate cursele spre  Amsterdam. Potrivit reprezentanților companiei, măsură a fost luată după aeroportul din Amsterdam „a cerut anularea mai multor curse, din cauza unui volum mare căruia nu-i poate face față. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cei care și-au procurat bilete spre sau din Amsterdam, compania vine cu mai multe propuneri. Una dintre ele este de a accepta zborul care va fi operat în cel mai apropiat aeroport, precum Dusseldorf sau Bruxelles.

Fly One dă asigurări că va suporta cheltuielile de transport, prin rețeaua de tren care face legătura cu Amsterdam, in valoare de 25 de euro/per direcție. Această condiție este valabilă pentru toate zborurile planificate până la data de 19 aprilie.

Se mai propune modificarea zborului cu unul planificat după data de 13 mai sau solicitarea rambursării totale a banilor.

Pentru a alege una din aceste opțiuni, pasagerii sunt rugați să expedieze un email către helpdesk@flyone.eu, în care vor indica informația completă cu privire la zbor și opțiunea care o aleg.

Articole asemănătoare

Back to top button