fbpx

Finalistă la Eurovision Moldova 2020, Natalia Gordienko face mărturisiri despre colaborarea sa cu Kirkorov: „Filip respiră prin acest proiect”

Participantă la etapa națională a concursului de muzică Eurovision 2020, Natalia Gordienko a făcut de curând mai multe mărturisiri despre colaborarea sa cu artistul rus Filip Kirkorov. Cântăreața a destăinuit că, pe 3 ianuarie, a primit un mesaj de la producătorul muzical din Rusia, în care o anunța că are o piesă pentru ea.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Aceasta susține că l-a cunoscut pe Kirkorov prima dată în 2016, atunci când – la vârsta de 18 ani – era pe scena Eurovisionului alături de Arsenium.

„Îmi tremurau genunchii de la mărimea colosală a scenei și de la personalitățile din jurul meu. Și, de parcă n-ar fi fost de-ajuns, am mai făcut cunoștință și cu Filip… În 2007, la Novaya Volna, am avut posibilitatea să discut mai îndeaproape cu el. Chiar i-a plăcut performanța mea și m-a inundat în complimente. Prieteni, vă puteți imagina cât de plăcut poate fi să te laude însuși Filip Kirkorov? De atunci, ne tot întâlneam periodic la diferite evenimente, discutând o potențială colaborare, dar cumva nu se lipea nimic. Încă.

Și… pe 3 ianuarie, am primit un mesaj de la Filip: „Avem o piesă pentru tine!”. Sunt sigură că inima mea s-a oprit pentru câteva secunde, apoi a început să bată în ritmuri puternice. Am ascultat versiunea demo și am rămas pur și simplu stupefiată. Era exact cum îmi plăcea mie: o baladă de dragoste, în care poți demonstra toate notele și capacitățile vocii. M-am regăsit în fiecare vers!

Pe lângă asta, am descoperit că Filip nu numai ca este o fire foarte sensibilă, ci și un adevărat profi. Mă ajută de fiecare dată când am nevoie și participă constant la întregul proces de creație. Vrea să știe aproape totul. Și este foarte atent. Acest lucru se manifestă în cele mai mici detalii, este foarte grijuliu și se prezintă ca fiind mentorul meu.

Oportunitatea de a lucra cu Filip Kirkorov este pur și simplu wow! Mai mult, Filip respiră prin acest proiect. Avem sinergia și impulsul necesare, suntem pe aceeași undă. Sunt sigură că vom avea un show grandios și memorabil, deoarece pur și simplu nu poate fi altfel acolo unde este Filip Kirkorov”, a scris Natalia pe Facebook.

Amintim că Natalia Gordienko este una dintre finaliștii și finalistele etapei naționale a concursului Eurovision 2020. Aceasta vrea să reprezinte Moldova cu piesa „Prison”, pentru care – în aceste momente – filmează videoclipul.

La același concurs, cântăreața a participat pentru țara noastră în 2016, alături de Arsenium, cu piesa faimoasă „Loca”.

Citește și: foto | În finala Eurovision s-au calificat 20 de piese. Când vom alege cine va fi reprezentantul Moldovei la Rotterdam?

Articole asemănătoare

Back to top button