fbpx

Filmul atacului de la Grădina Zoologică, povestit de polițistul care l-a salvat pe lucrător

Polițistul care l-a salvat pe îngrijitorul Grădinii Zoologice din Chișinău, atacat de un tigru alb duminică, a povestit mai multe detalii despre incident și momentul salvării.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Polițistul, care a intervenit pentru a-l salva pe bărbat, a povestit jurnaliștilor de la Canal2 că în toți 28 de ani de activitate nu s-a mai confruntat cu un asemenea caz.

„Persoana era în mijloc. Tigrul când s-a apropiat de noi, am observat că era botul era murdar de sânge. Probabil era de la persoana sfâşiată de el. I-am văzut dinții care erau cât un deget de bărbat”, a spus polițistul.

De asemenea, acesta a povestit că a folosit arma pentru a sustrage tigrul de la îngrijitorul pe care îl atacase. În momentul în care a fost scos din voliera tigrului, bărbatul era în stare inconştientă.

„Nu vorbea, numai cât clipea puţin din ochi. Avea muşcături multe. Şi de picioare, şi de cap şi de gât. Am efectuat o împuşcătură în sus, pentru a-l ademeni pe tigru să lepede persoana. În caz dacă el nu reacţiona, şi se mai întorcea încă o dată, era să fiu nevoit să-l neutralizez”, a mai adăugat omul legii.

Cazul a avut loc duminică, 31 ianuarie. Bărbatul de 58 de ani a intrat în volieră să-i dea de mâncare tigrului când acesta l-a atacat, încleștându-și dinții în gâtul îngrijitorului. Animalul și-a lăsat prada doar după ce un polițist a tras focuri de armă în aer.

În 2003, la Grădina Zoologică, un tigru i-a smuls mâna unei fetiţe care s-a apropiat prea mult de volieră.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button