fbpx

Fii atent ce consumi și nu sta prea mult la soare: 7 sfaturi ZUGO pentru un picnic reușit

Afara e cald și e vreme tocmai potrivită pentru picnicuri. Dacă te decizi să iai masa cu familia și prietenii la natură, trebuie să ai grijă ce pregătești și ce vei lua cu tine, astfel încât să nu ai parte de surprize neplăcute.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

ZUGO îți oferă 7 sfaturi care să te ajute să organizezi un picnic reușit și să savurezi la maxim un dejun, prânz sau cină în sânul naturii.

  1. Ia cu tine cât mai multe fructe și legume și cât mai puține produse care se alterează repede. Evită brânzeturile proaspete, produsele lactate sau mezelurile care se pot strica pe caldură. Dacă totuși îți dorești ceva din acestea, optează pentru cașcavaluri tari, salamuri uscate sau carne la grătar și găsește o geantă frigorifică în care să le transporți.
  2. Nu uita inventarul necesar. Fă o listă cu tot de ce ai nevoie, de la produse alimentare și până la prosoape din hârtie, șervețele umede și veselă.
  3. Asigură-te cu o cantitate de apă suficientă. Cu siguranță vei avea nevoie de ea pentru consum, dar și pentru unele operațiuni în procesul de pregătire și strângere a mesei.
  4. Pregătește o listă de activități cu care să te ocupi în timpul picnicului. De exemplu, dacă va adunați mai mulți prieteni, gândiți-vă ce jocuri de societate ați prefera sau ce activități sportive ați putea practica.
  5. Fii atent la produsele pe care le consumi și nu exagera. Chiar dacă acestea sunt proaspete, după câteva ore în aer liber ar putea să înceapă să se altereze sau pot fi atinse de mai multe insecte.
  6. Optează pentru picnicuri la umbră. Aflarea la soare îți poate afecta starea și te poate face mai somnoros și mai obosit.
  7. Nu lăsa gunoi după ce pleci acasă. Păstrează mediul în care trăiești curat și nu polua planeta.

Citește și: Top 8 locuri din Moldova, perfecte pentru un prânz în aer liber

Articole asemănătoare

Back to top button