fbpx

„Fiecare să participe cum și cât poate”. Orășenii, îndemnați să se implice la salubrizarea malului lacului de pe strada Albișoara

Locuitorii Chișinăului sunt îndemnați să se implice la acțiunea de salubrizare a malului lacului de pe strada Albișoara. Evenimentul va avea loc duminică, 24 martie, începând cu ora 10:00.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Acțiunea de curățare este organizată de Comunitatea Tinerilor Ambițioși și susținută de mai multe ONG-uri. Cei care vor veni la salubrizare vor primi saci de colectare a deșeurilor și mănuși. Totodată, gunoiul adunat va fi transportat la stația de sortare și reciclare.

„Această zonă, unde multă lume obișnuiește să vină să se recreeze odată cu sosirea primăverii, este plină cu deșeuri, care arată rău, dar și poluează mediul. Vorbește cu prietenii, colegii, rudele tale și veniți împreună. Evenimentul e și pentru copii, adolescenți, persoane mature – fiecare participă cum și cât poate. Important e să fii prezent și să te simți bine!”, spun organizatorii.

Cei care vor să se alăture inițiativei sunt așteptați începând cu ora 10:00 în preajma lacului, în partea dinspre Biserica „Sfântul Mare Mucenic Ioan cel Nou de la Suceava”.

Pentru mai multe detalii despre acțiune accesați pagina oficială a evenimentului.

Articole asemănătoare

Back to top button