fbpx

Facultatea de Drept a USM invită studenții să afle totul despre alegerile din acest an: „Hai să mergem DREPT la VOT!”

În contextul alegerilor parlamentare, Facultatea de Drept a Universității de Stat din Moldova, în colaborare cu Comisia Electorală Centrală (CEC), își propune să informeze studenții despre scrutinul din 24 februarie și dreptul lor fundamental de a vota.

Așadar, Asociația Studenților în Drept invită tinerii să participe la evenimentul „Mergem DREPT la VOT!”, unde specialiștii CEC îi vor informa despre importanța acestor alegeri și despre noua modalitate de desfășurare a scrutinului electoral.

„Suntem îngrijorați de faptul că tinerii sunt mult prea indiferenți de rezultatele alegerilor, iar statistica confirmă acest lucru. Noi, ca viitoare forță motrice a statului, trebuie sa fim conștienți de impactul pe care îl avem, de forța și importanța noastră în societate.

Vrem să facem o schimbare în acest sens, iar tema principală va fi noul mod de votare, cum acesta va avea loc, care a fost raționamentul ce a stat la bazele unei restructurări și de ce este important”, a spus Petru Moraru, președintele ASD, pentru ZUGO.

Menționăm că „Mergem DREPT la VOT!” este un eveniment apolitic, iar cei care vor să-și consolideze cunoștințele sunt invitați marți, 19 februarie, ora 13:30, în incinta facultății.

Dacă vrei să fii la curent cu toate detaliile, accesează pagina de Facebook a evenimentului.

Articole similare

Close