fbpx

Facultatea de Drept a USM invită studenții să afle totul despre alegerile din acest an: „Hai să mergem DREPT la VOT!”

În contextul alegerilor parlamentare, Facultatea de Drept a Universității de Stat din Moldova, în colaborare cu Comisia Electorală Centrală (CEC), își propune să informeze studenții despre scrutinul din 24 februarie și dreptul lor fundamental de a vota.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Așadar, Asociația Studenților în Drept invită tinerii să participe la evenimentul „Mergem DREPT la VOT!”, unde specialiștii CEC îi vor informa despre importanța acestor alegeri și despre noua modalitate de desfășurare a scrutinului electoral.

„Suntem îngrijorați de faptul că tinerii sunt mult prea indiferenți de rezultatele alegerilor, iar statistica confirmă acest lucru. Noi, ca viitoare forță motrice a statului, trebuie sa fim conștienți de impactul pe care îl avem, de forța și importanța noastră în societate.

Vrem să facem o schimbare în acest sens, iar tema principală va fi noul mod de votare, cum acesta va avea loc, care a fost raționamentul ce a stat la bazele unei restructurări și de ce este important”, a spus Petru Moraru, președintele ASD, pentru ZUGO.

Menționăm că „Mergem DREPT la VOT!” este un eveniment apolitic, iar cei care vor să-și consolideze cunoștințele sunt invitați marți, 19 februarie, ora 13:30, în incinta facultății.

Dacă vrei să fii la curent cu toate detaliile, accesează pagina de Facebook a evenimentului.

Articole asemănătoare

Back to top button