fbpx

Experții susțin că membrii familiei regale britanice sunt epuizați de fluxul de dezinformare al lui Harry și Meghan

Familia regală este „complet epuizată” de „fluxul de dezinformări” din partea ducelui și ducesei de Sussex, au afirmat sursele aseară. Comentariile vin în urma campaniei publicitare a prințului Harry pentru noua sa autobiografie, Spare, care urmează să fie lansată săptămâna viitoare, în timpul căreia el a afirmat că familia sa „nu a arătat absolut nicio dorință de a se împăca”, scrie AlephNews.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

De asemenea, el a afirmat că „ar dori să îi aibă înapoi pe tatăl și pe fratele meu” în trailerele pentru interviuri cu Tom Bradby de la ITV și Anderson Cooper de la CBS, care au apărut ieri. Un insider regal a declarat pentru Mirror: „Totul pare foarte repetitiv. Harry este destul de epuizant și știe foarte bine că este foarte puțin probabil să se angajeze într-o bătălie de cuvinte”.

O altă sursă a adăugat că afirmația Ducelui de Sussex că familia sa a refuzat să se împace cu el este „un nonsens nealterat’. Palatul Buckingham a refuzat să comenteze cu privire la trailerele interviurilor, care au fost realizate la o fermă închiriată în Montecito, Tom Bradby, care a obținut anterior interviuri exclusive cu cuplul, fiind ales ca una dintre gazde.

În trailer, Harry spune că „nu a fost niciodată nevoie să fie așa”, spunând că „vreau o familie, nu o instituție”. De asemenea, el spune, într-o aparentă referire la familia regală, „ei simt că este mai bine să ne păstreze cumva ca răufăcători” – ceea ce nu este de natură să ajute relația tensionată dintre familia Sussex și restul firmei, despre care sursele spun că deja „atârnă de un fir de ață”.

Expertul regal Richard Fitzwilliams spune că proclamațiile făcute de soții Sussex în presă nu ajută relația fracturată. „Interviul pe care Harry și Meghan l-au dat la Oprah a adus daune foarte considerabile familiei regale, în special acuzațiile de rasism și problemele care se referă la sănătatea mintală a lui Meghan”, a spus el.

„În ultima lună, numărând noile trailere despre viitoarele interviuri despre memoriile sale, Harry și Meghan au apărut într-o docuserie în două părți de șase episoade pentru Netflix și nu mai puțin de șapte trailere, două pentru prima docuserie, trei pentru cea de-a doua și acum încă două”.

„Primul a umbrit a doua zi a călătoriei prințului și prințesei de Wales la Boston, care a fost scandaloasă. Acest lucru seamănă cu un circ publicitar care pare mai degrabă disperat”.

Articole asemănătoare

Back to top button