fbpx

Eurovision cu ghinion? Un șofer a murit după ce echipamentul de iluminat a căzut peste el

Ieri, unul dintre șoferii care lucrau în echipa Eurovision s-a stins din viață pe patul de spital, după ce un echipament de iluminat a căzut peste el.

Potrivit presei, bărbatul avea 66 de ani și era șoferul echipei de tehnicieni, care se ocupau de asamblarea scenei și asigurarea echipamentului pentru concurs. După prima semifinală, muncitorii urmau să reorganizeze arajamentele, iar în momentul în care mai mulți lucrători încercau să descarce un sistem de iluminat de aproximativ 500 de kilograme, din greșeală, acesta s-a prăbușit peste unul dintre ei.

„Suntem foarte întristaţi de moartea şoferului care a fost rănit săptămâna aceasta în timp ce descărca un camion cu echipament tehnic. Gândurile şi condoleanţele noastre se îndreaptă către familia sa. Prioritatea noastră este întotdeauna siguranţa şi securitatea tuturor celor implicaţi în organizarea concursului Eurovision şi, conform protocolului, colaborăm cu autorităţile”,a transmis televiziunea Kan prin intermediul unui comunicat.

Accidentatul a primit primele îngrijiri la fața locului și a fost apoi transportat în stare gravă la Ichilov Hospital din Tel Aviv. A fost dus la terapie intensivă, dar medicii nu au putut face altceva decât să constate decesul.

„Un sistem de 500 de kilograme a căzut peste el. Jumătate de tonă peste un om, înțelegem. Însă oricum nu avem un răspuns, cum asta s-a întâmplat? Cine trebuia să ajute? Cine a comandat acest camion? Cu tot respectul pentru Eurovision, dar aici s-a pierdut o viață”, a declarat fiul bărbatului.

Prima semifinală a concursului Eurovision 2019 s-a desfășurat pe 14 mai, iar cea de-a doua va avea loc în această seară, când pe scena de la Tel Aviv va urca și reprezentanta Republicii Moldova, Anna Odobescu.

Articole similare

Close