fbpx

Ești coordonator de voluntari sau dorești să obții experiență nouă în acest domeniu? Participă la „Stand Up 4 Volunteering”

Ești coordonator de voluntari sau dorești să obții experiență nouă în acest domeniu? Atunci participă la proiectul „Stand Up 4 Volunteering”, organizat de Fundația pentru Educația Non-Formală.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Proiectul are drept scop oferirea de sprijin în dezvoltarea și îmbunătățirea competențelor coordonatorilor de voluntari în implementarea corectă a politicilor de tineret, prin intermediul diverselor activități de abilitare profesională. Organizatorii își propun să instruiască 90 de persoane, iar tu poți fi una dintre ele.

Vei învăța într-un mod non-formal despre:

• Programul de voluntariat – modul de întocmire și importanță;

• Regulamentul intern cu privire la implicarea voluntarilor;

• Recrutarea și motivarea voluntarilor în carul organizației gazde a activității de voluntariat;

• Prevederi legislative pentru întocmirea contractului de voluntariat. Dosarul personal al voluntarului;

• Procedura de solicitare/eliberare a carnetelor de voluntariat;

• Completarea registrelor de evidență a voluntarilor, carnetelor de voluntariat și certificatelor nominale de voluntariat.

De asemenea, vei beneficia de o vizită de studiu la Organizațiile Gazdă a Activității de Voluntariat, pentru a afla mai multe aspecte practice și organizatorice. Iar – la final – poți participa la Forumul Bunelor Practici în Domeniul Voluntariatului.

Instruirile vor avea loc în municipiul Chișinău, iar organizatorii își asumă cheltuielile de cazare, alimentare și drum. Tot ce trebuie să faci e să fii dornic de a învăța și să completezi un formular până pe 23 august curent.

Menționăm că proiectul „Stand Up 4 Volunteering” este organizat de către Fundația pentru Educația Non-Formală, cu suportul financiar oferit de Programul de Granturi 2019 al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova.

Articole asemănătoare

Back to top button