fbpx

„Este un spectacol de prost gust”. Pavel Filip, despre investirea Guvernului Sandu și numirea Zinaidei Greceanîi în funcția de speaker

Deputatul Pavel Filip, fiind invitat în cadrul unei emisiuni de la PublikaTV, a comentat ziua de astăzi pe care a numit-o „o zi plină de peripeții”, dar și evenimentele petrecute în Parlament, menționând că „este un spectacol de prost gust”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Astfel, acesta a menționat că ceea ce fac unele forțe politice este o încercare de preluare ilegală a structurilor de stat și că, astfel, ne putem trezi în fiecare zi cu câte un nou guvern autodeclarat.

„Există un singur guvern care respectă normele constituționale. El poate fi instalat în limita prevederilor constituțonale. Nu cred că acum a fost urmărită o logică de crearea a unei guvernări care să lucreze pentru oameni”, a spus Pavel Filip, citat de agora.md.

Totodată, democratul s-a arătat nedumerit de reacțiile unor parteneri externi care au salutat, prin mesaje oficiale, acțiunile deputaților ACUM și PSRM.

Este foarte stranie această poziţie a unor parteneri externi când închid ochii. Ceea ce se întâmplă este trădare de țară, iar președintele Dodon nu mai este compatibil cu funcția pe care o deține în condițiile în care el acționează la ordinele altui stat”, a adăugat Filip.

Oficialul a mai adăugat că astăzi a fost „o zi plină de peripeții, care vine după trei luni de zile când a fost posibilitatea să aibă loc discuții civilizate. (…) Este un spectacol de prost gust”.

Articole asemănătoare

Back to top button