fbpx

Era sau nu Maia Sandu însoțită de pază în timp ce făcea cumpărături? Răspunsul SPPS

După ce imaginile cu Maia Sandu în timp ce face cumpărături într-un magazin au devenit virale, internauții au fost împărțiți în două tabere.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Unii lăudau președinta pentru curajul de ieși fără pază, în timp ce alții susțineau că cumpărătorii care au fost surprinși, de asemenea în imagini, ar fi agenți de pază al SPPS.

Am solicitat SPPS mai multe informații despre ieșirea Maiei Sandu și am concretizat dacă ea sau nu președinta însoțită de pază de corp.

„În timpul vizitei doamnei președinte Maia Sandu la magazin, în interiorul unității comerciale nu se afla niciun ofițer de protecție al SPPS, însă aceștia se aflau în imediata apropiere asigurând tot spectrul necesar de măsuri de protecție. În mod cert, Serviciul de Pază și Protecția asigură paza continuă a doamnei Președinte, însă așa încât să nu fie deranjați cetățenii din preajmă”, a explicat ofițera de presă a SPPS, Olga Baciu.

Amintim că, duminică, Maia Sandu a fost surprinsă în timp ce se era la cumpărături într-un supermarket. Imediat ce imaginile au ajuns pe rețelele de socializare, opiniile internauților s-au divizat.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button