fbpx

Elevi, fiți atenți! A apărut un demers fals privind recuperarea orelor din semestrul II al anului de studii

Ministerul Educației, Culturii și Cercetării anunță elevii și cadrul didactic că în spațiul public a apărut o informație falsă cu privire la recuperarea orelor din semestrul II al anului.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Atenționăm reprezentanții organelor locale de specialitate din domeniul învățământului, managerii instituțiilor de învățământ general, profesional tehnic și superior, elevii, studenții și părinții, despre apariția în spațiul public a unui demers fals (nr. de înregistrare 04/1-09/2058 din 01.04.2020) privind recuperarea orelor din semestrul II al anului de studii curent, începând cu data de 1 septembrie 2020.

Reiterăm că, pe perioada suspendării procesului educaţional în sălile de studii, procesul educațional se desfășoară la distanță, în contextul stării de urgență de pe întreg teritoriul Republicii Moldova, declarată de către Parlamentul Republicii Moldova, în perioada 17 martie – 15 mai curent”, se arată în comunicat.

Menționăm că toate documentele emise de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării sunt plasate pe site-ul oficial și pe pagina de Facebook a instituției

Ministerul va solicita organelor abilitate să identifice persoanele care se fac vinovate de distribuirea în spațiul public a unor informații false, cu scopul de a dezinforma cetățenii.

Articole asemănătoare

Back to top button