fbpx

Eclipsă de soare pe 6 ianuarie: recomandările astrologilor pentru primul eveniment celest din acest an

O eclipsă de soare va avea loc mâine, 6 ianuarie, ea fiind primul eveniment celest din acest an. Fenomenul astrologic nu va fi vizibil în țara noastră, dar le va aduce moldovenilor oportunități profesionale și personale noi, spun astrologii. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Iată ce recomandări au pentru fiecare zodie:

Eclipsa va influența Berbecii. Aceștia nu vor fi mulțumiți de ceea ce se întâmplă la locul de muncă și vor căuta alt job sau, pentru a evolua, se vor asocia cu persoane ce dispun de anumite relații.

Fenomenul le aduce Taurilor oferte tentante din străinătate. Nativii acestei zodii, care își doresc să avanseze la locul de muncă, realizează că trebuie să studieze mai mult, să se perfecționeze și să devină experți.

Prima eclipsă a anului activează casa banilor Gemenilor. Astfel, nativii zodiei încep anul mult mai dinamic, din punct de vedere financiar. Chiar și așa, astrele le recomandă să facă niște economii.

Prima eclipsă din 2019 va impulsiona Racii să își oficializeze relația sau să decidă lucruri importante: nașterea unui copil, procurarea unei case noi sau rezolvarea unor probleme legate de persoanele mai în vârstă din familie.

Eclipsa de mâine îi organizează pe Lei. Aceștia iau decizii importante referitoare la job, se hotărăsc să își schimbe drumul carierei sau să se mute în străinătate.

Fecioarele sunt pline de energie și au toate șansele să își întâlnească mâine marea iubire. Astrele le recomandă să încerce lucruri noi, să trăiască emoțiile la maxim și să se lase duse de val.

Eclipsă din 6 ianuarie le face pe Balanțe să conștientizeze că își doresc o familie sau o relație mai serioasă. Mai mult decât atât, nativii acestei zodii primesc o sumă de bani care îi ajută să rezolve o parte din problemele financiare pe care le au.

Scorpionii realizează că oamenii din jur încep să depindă de ei, iar asta înseamnă că se măresc responsabilitățile pe care le au nativii. Astrele le recomandă scorpionilor să aibă grijă de sănătate.

Săgetătorii vor avea încredere în forțele proprii, iar eclipsa le va activa casa banilor și succesului. Planurile pe care le-au gândit aceștia la sfârșitul lui 2018 se vor realiza în cel mai scurt timp.

Capricornii încep o nouă etapă în viață. Lucrurile se aranjează puțin câte puțin, iar realizările nu se lasă așteptate. Totuși, astrele le recomandă să fie atenți și să nu uite de oamenii dragi.

Vărsătorii vor începe proiecte mari, care să le pună în evidență profesionalismul și potențialul. Eclipsa aduce noi oportunități, iar stelele recomandă să le analizați atent și să nu semnați nimic fără a citi cu atenție.

Peștii nu vor mai tolera pe oricine în viața lor, vor exclude oamenii cu care nu mai comunică de multă vreme și vor încerca să se adăpostească de gura lumii acasă, lângă familie.

Articole asemănătoare

Back to top button