fbpx

Echipa PACE, condusă de Gheorghe Cavcaliuc, crește. Campioni mondiali, funcționari de stat, oameni de afaceri și avocați s-au alăturat formațiunii

Inițiativa lui Gheorghe Cavcaliuc de a crea Partidul Aducem Europa Acasă (PACE), lansată la mijlocul lunii iunie 2020, se bucură de succes în rândul cetățenilor. Formațiunea anunță că numărul membrilor săi crește.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Actualmente, din rândurile acesteia fac parte peste 3000 de persoane. Printre noii susținători ai PACE se numără cunoscuți oameni de afaceri, profesori, activiști civici, avocați, influenceri, sportivi de talie europeană și mondială și alții.

Pe 30 iunie, la sediul PACE a avut loc un eveniment în cadrul căruia au fost prezentați 19 membri noi ai viitorului partid, care au au decis să-l susțină pe Gheorghe Cavcaliuc. Vedeți mai jos lista lor.

Oleg Tudorean

Absolvent al Colegiului Pedagogic „Alexei Mateevici”, specialitatea: Educație fizică și sport. Absolvent al Universității de Stat de Educației Fizică și Sport. Actualmente, student la Universitatea „Dunărea de jos” din Galați cu sediul la USEFS, Facultatea Transfrontalieră, specialitatea – Educația fizică și sportivă. Experiență profesională de mai bine de opt ani în domeniul powerlifting-ului și armwrestling-ului. Tudorean este multiplu campion național, vicecampion mondial, triplu campion european și campion mondial la powerlifting, multiplu campion național, vicecampion al României, dublu campion al României, dublu campion național la seniori și tineret, campion european, campion mondial și vicecampion mondial seniori la armwrestling. Acesta deține diploma de onoare din partea președintelui Republicii Moldova, este maestru internațional al sportului armwrestling și maestru internațional al sportului powerlifting.

Lucia Oancea

Studii superioare, licențiată în drept public, magistru în drept. Are experiență juridică de 12 ani în cadrul Curții Supreme de Justiție, fiind asistentă al judecătorului, consilieră a vicepreședintelui Curții Supreme de Justiție; consilieră a Președintelui Curții Supreme de Justiție. Oancea mai deține experiență profesională în calitate de lectoră la catedra de discipline juridice a Institutului de Studii Aplicative Integrate. În prezent – specialistă principală a Direcției evaluare, prevenire și implementare a politicilor în cadrul unei autorități publice independente.

Maxim Chișca

Are studii superioare, fiind licențiat și magistrat în drept. Deține experiență profesională de mai bine de 10 ani în domeniul jurisprudenței și experiență de opt ani în calitate de co-fondator și avocat asociat al Biroului Asociat de Avocați „Partenerii Justiției”. În prezent activează în calitate de mediator în cadrul Biroului Asociat de Avocați „Partenerii Justiției”.

Ludmila Cepraga

Studii superioare – licență în „Servicii de Turism”, ASEM. Masterat în servicii publice, ASEM. Experiență profesională de mai bine de 10 ani în calitate de Fondator-Administrator în cadrul SRL „Cinci Stele Tur/Five Stars Travel Agency”. Experiență managerială de mai bine de patru ani în cadrul mai multor companii precum: SRL „Cinci stele Tur/Five Stars Travel” și SRL „Forsbeta/Sky Line Travel Agency”. A fost lectoră în cadrul Colegiului Național de Comerț ASEM. În prezent, administratoare-fondatoare în cadrul SRL „Aron Group” și „Cinci Stele Tur/Five Stars Travel Agency” , administratoare SRL „Forsbeta/Sky Line Travel Agency”.

Vladimir Botnari

General de poliție, absolvent al Academiei Naționale a Organelor Afacerilor Interne din Kiev, Ucraina și licențiat în drept. Are peste 26 de ani de activitate în sistemul afacerilor interne în diferite funcții, inclusiv cea de prim-vice-ministru al Afacerilor Interne. Timp de șapte ani ani a ocupat funcția de șef al departamentelor de securitate în diverse companii private din Republica Moldova și de peste hotare, dar și instituții bancare. A fost șef al Inspecţiei de Stat în Construcţii în cadrul Agenţiei Construcţii şi Dezvoltarea Teritoriului; vice-ministru al Transporturilor şi Gospodăriei Drumurilor; președinte al Uniunii Veteranilor Conflictelor Armate şi ai Ministerului Afacerilor Interne „DECEBAL”. Actualmente, acesta deține funcția de șef al Departamentului de Securitate al Moldtelecom.

Cristina Bucur 

Studii superioare, absolventă a Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice. Licență în domeniul limbilor străine (engleză,spaniolă) și masterat în turism rural. Experiență de șapte ani în calitate de traducătoare, instructoare și coordonatoare de proiecte internaționale. Experiență de mai bine doi ani în calitate de coordonatoare de programe Erasmus+. În prezent, profesoară de limbă engleză în cadrul „Easy English Solutions”.

Roman Demenciuc 

Are studii superioare, licență în drept și economie, master în drept. A activat peste 13 ani în sistemul afacerilor interne și experiență de peste nouă ani în calitate de avocat. În prezent acesta este avocat în cadrul Biroul Asociat de Avocați „Facultatea de Drept”.

Ana Bogdevici

Studii superioare, licență și masterat în design-industrial. Experiență de mai bine de patru ani în domeniul designului în cadrul mai multor companii private. Experiența la nivel european cu designeri și arhitectori din Italia/Milano în calitate de manageră/coordonatoare în realizarea proiectului individual de design. Experiență în Statele Unite ale Americii timp de patru luni în baza programului Work and Travel. Experiență în domeniul HoReCa. Absolventă a cursului de Mediator. A organizat și a participat în realizarea proiectului de caritate în calitate de voluntară/donatoare la colectarea resurselor financiare.

Alexandru Stratan

De 11 ani activează în calitate de co-fondator și formator al Școlii de șoferi „Driver Plus”. Are 25 de ani de experiență la volan și peste 10 ani de experiență în domeniul siguranței auto. Este specialist în derularea antrenamentelor pentru programul „Conducere defensivă”. A organizat peste 3000 ore de training-uri și seminare și peste 1000 de ore de curse individuale de grup. A instruit peste 2500 de șoferi în diferite programe de răspuns la situații de urgență. A realizat instruiri pentru companii precum „Orange Moldova”, „Lafarge Moldova”, „Petrom Moldova”, „Bemol Retail, „Gas Natural Fenosa”, „Lukoil Moldov” „Bayer”, „Inspectoratul Național de Patrulare””și alte companii.

Tatiana Rotaru

Deține studii superioare, este licențiată în medicină internă și cardiologie, master în business administrare, doctorandă în reumatologie. Are experiență profesională în calitate de cercetătoare și directoare de studii în probleme clinice. A studiat procese medicale precum: artrita reumatoida, diabetul zaharat, psoriazis, VHD cronică. Actualmente este directoarea RTL SM/Cardiologă și cercetătoare la IMSP Institutul de Cardiologie.

Lilian Bacalîm

Are studii superioare, fiind licenţiat în drept. A fost anchetator al S. A. a CPS Ciocana MAI, Chișinău și în cadrul Procuraturii. În perioada 2016–2020 a fost șef al Biroului de Combatere a infracțiunilor economico-financiare la Procuratura Generală, iar acum este avocat la C. A. „Lilian Bacalîm”.

Svetlana Satiucova

Deține studii superioare, fiind licențiată în drept. A acumulat experiență de șase ani în domeniul culinăriei în cadrul a mai multor restaurante naționale și internaționale și experiență profesională de 15 ani în domeniul HoReCa. Este absolventă a mai multor cursuri culinare printre care se numără cel de culinărie vegetariană din Paris, cel de gastronomie moleculară din Kiev și cel de cofetărie din Moscova. Actualmente este bucătară-șefă a unui restaurant din capitală.

Nicolae Știrban

Este absolvent al Colegiului Pedagogic „Alexandru cel Bun”. Are experiență administrativă în cadrul Societății Comerciale „NICNATEX” SRL, dar și în calitate de conducător muzical în cadrul grădiniței „Peștișorul de Aur”. Mai deține experiență de 10 ani în calitate de interpret, fiind conducătorul formației „Moldova”.

Ion Arnaut

Are studii superioare, fiind licențiat în business și administrare. Are experiență de cinci ani în calitate de antrenor personal acreditat internațional și experiență profesională de doi ani în domeniul administrării. Actualmente, este președinte al organizației nonguvernamentale „Rise Up for a Change”, câștigătorul proiectului regional „Transparență și acces la informații publice”, influencer cu peste 30.000 de urmăritori pe Instagram.

Andrei Nazari

Are studii superioare, fiind licențiat în jurisprudență. Deține experiență de peste 20 de ani în sistemul afacerilor interne, experiență managerială de cinci ani în companii mari. Actualmente, este director general al companiei de drept „Гapaнт”.

Alexandru Țurcan

A acumulat experiență de patru ani în cadrul unei companii private în calitate vânzător, agent comercial, key-account manager și supervisor (șef departament). Mai deține experiență managerială de peste trei ani în compania privată în secția de export (responsabil de țările Polonia, Rusia, Ucraina, Belarus, Kazahstan). Actualmente este administrator și fondator al unei companii private.

Dan Talmaz

Este elev la Liceul Teoretic „Dragoș-Vodă”. Are experiență de doi ani în calitate de voluntar în cadrul A. O. „Bunicii Grijulii”, experiență de mai bine de trei ani în domeniul sportului și anume lupte libere în cadrul Clubului Sportiv „Calea Fericirii” și K1 în cadrul Clubului Sportiv „ThaiBoxingClub”. A absolvit proiectul „Din culisele Poliției”, iar acum este președinte al Nepoților Grijulii, sec. Centru.

Alexandru Cîrpa

Are studii superioare, fiind licențiat în drept. Este formator în cadrul proiectului „Promovarea participării social-economice a tinerilor”, formator în cadrul proiectului „Dreptul pe înțelesul tinerilor”, membru al grupului de lucru în cadrul proiectului „Omul și Legea”

Maxim Bugăescu

Este absolvent al liceului „Nicolae Iorga”, voluntar în cadrul Consiliului Elevilor I.P.L.T „Nicolae Iorga” din capitală. Republican Volunteer Center, Centrul Municipal de Tineret Chișinău, A. O. „Bunicii Grijulii” și deținător al Cambridge FCE.

Articole asemănătoare

Back to top button