fbpx

Durere fără margini pentru familia și colegii solistului din trupa 7 Klase. Iurie Bădicu: „Extrag cifra 7 și plâng… pentru Cătălin”

O veste ce a șocat pe toată lumea, o durere fără margini pentru familia, colegii și toți cei care l-au iubit pe Cătălin Caragea – tânărul solist din trupa 7 Klase, artistul care a fost găsit fără suflare într-o locuință.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Moartea lui i-a îndurerat pe colegi, artiștii din lumea muzicii și toți oameni care i-au îndrăgit talentul.

„Cătălin, băiat frumos și talentat… de ce el? Rațional și ambițios și, dintre noi toți, doar el își făcea semnul crucii în public, noi parcă nu știu cum evitam s-o facem, sfiindu-ne. Cred că ai fost ales și iubit. Iartă-ne, Artistule!

De șase zile nu pot dormi noaptea. Nu am somn. Parcă ceva mă tulbură și mă împinge să scriu. Pentru ce să scriu acum când nu mai citește nimeni, mă întrebam și nu voiam să scriu. Oricum, o patimă mă iscodea și mă iscodea, și mă zbuciuma dacă vreți să duc un jurnal pe feed. Și, într-o dimineață, după câteva minute dormite m-am trezit în cap cu fraza: Bună Dimineața, Loteria Vieții!

Astazi e prima zi, vom extrage cifra 1. Tot ce am scris ultimele zile (6) pe Facebook curgeau din mine în câteva clipe, de parcă scria cineva cu degetele mele și eu doar eram spectaror la ceea ce scriam. Sincer, înțelegeam ce-am scris numai după ce citeam și eu de rând cu ceilalți.

Păi, iată, astăzi este a 7-a zi de regim de urgență și eu trebuie să extrag cifra 7. Extrag cifra 7 și plâng… pentru 7 KLASE. Pentru Cătălin Caragea”, a scris producătorul muzical al trupei, Iurie Bădicu.

https://www.instagram.com/p/B-HP2cLphpQ/?utm_source=ig_web_copy_link

 

 

Articole asemănătoare

Back to top button