fbpx

Droguri, telefoane și 18 deținuți transferați. Rezultatele perchezițiilor din Penitenciarul nr. 6 de la Soroca

În rezultatul perchezițiilor din Penitenciarul nr. 6 de la Soroca, oamenii legii anunță că au fost identificate și ridicate mai multe obiecte interzise, iar 18 deținuți au fost transferați în alte instituții de detenție.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Perchezițiile de astăzi au fost efectuate cu autorizarea magistraților, cu titlu de continuare a acțiunilor de urmărire penală în dosarul privind documentarea membrilor organizației criminale cu activitate în interiorul și în afara instituțiilor penitenciare.

Oamenii legii au depistat și ridicat un număr de aproximativ 60 de astfel de obiecte interzise. De asemenea, au fost ridicate peste 50 de cartele de reîncărcare pentru convorbiri telefonice, 10 încărcătoare pentru telefon, precum și un telefon camuflat într-o nișă din peretele unei celule de detenție.

Acestea urmează a fi supuse expertizării, pentru stabilirea și analiza conținutului. Totodată, oamenii legii au ridicat seringi ce conțin substanțe lichide necunoscute, precum și câteva pachețele cu substanțe solide (praf), ce urmează a fi expertizate pentru stabilirea faptului dacă constituie substanțe narcotice.

În cadrul perchezițiilor au mai fost ridicate fise pentru jocuri de noroc și seturi de cărți pentru poker; 40 de pastile de etiologie necunoscută, ce nu fuseseră prescrise de medici, care de asemenea vor fi supuse expertizării; precum și 33 de cuțite confecționate artizanal, cu privire la care expertiza urmează să stabilească dacă se atribuie la arme albe.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button