fbpx

foto | Două televiziuni din holdingul lui Plahotniuc au un nou proprietar. Tranzacția a avut loc la începutul acestei luni

Două dintre posturile de televiziune din holdingul „General Media Group”, deținut de Vlad Plahotniuc, au un nou proprietar. Firma Telestar Media SRL, ce deține drepturile de emisie a posturilor „Canal 2” și „Canal 3”, a trecut de la Oleg Cristal, fost consilier al lui Plahotniuc, la Lilian Buștiuc, o persoană care face parte tot din anturajul fostului lider PD.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Foto: Lilian Bustiuc via Facebook

Operațiunea a avut loc la câteva zile după Revelion. De altfel, noul proprietar, Lilian Buştiuc, a administrat anterior şi alte active media ale lui Plahotniuc, scrie mold-street.com. 

Acesta a fost fondator şi administrator la Media Content Distribution SRL, ce deţine drepturile de emisie pentru postul de radio Maestro FM. Acum locul său a fost luat de Cătălin Golban.

Telestar Media a fost fondată pe 2 mai 2017, are un capital social de 100.000 de lei și adresă juridică pe strada Ghioceilor, 1, unde se află toate posturile TV și radio, controlate sau afiliate lui Vlad Plahotniuc.

Articole asemănătoare

Back to top button