fbpx

Doi soți au divorțat după doar 3 minute de la înregistrarea căsătoriei. Ce a nemulțumit-o pe mireasă?

Au trăit fericiți nici mai mult, nici mai puțin de 3 minute. Este vorba despre un cuplu din Kuweit care a devenit cunoscut pentru cea mai scurtă căsătorie din istoria țării lor. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Chiar după ce au fost declarați soți și soție, îndreptându-se spre ieșirea din tribunal, femeia s-a împiedicat, iar reacția bărbatului a făcut-o pe aceasta să se întoarcă și să ceară divorțul.

Potrivit site-ului de ştiri arabe Q8 News, citat de msn.com, în loc să o ajute, proaspătul ei soţ a numit-o „proastă”, lucru pe care mireasă l-a considerat inacceptabil pentru a-și petrece viața alături de bărbat. Supărată, femeia s-a întors din drum şi a cerut divorţul, cererea fiind admisă de judecător. Astfel, mariajul a durat 3 minute. Cazul a devenit viral pe Twitter, iar femeia a primit zeci de mesaje de încurajare.

Kuweitul, care ocupă locul secund în topul ţărilor arabe în ceea ce priveşte rata divorţurilor, se confruntă cu un număr în creştere de căsnicii destrămate. Cele mai multe dintre ele sunt cauzate de faptul că mulţi tineri se căsătoresc din interes, pentru a obţine mai uşor împrumuturi şi ajutoare financiare.

Articole asemănătoare

Back to top button