fbpx

Dodon: Vameșul care a găsit peste 1,5 milioane de euro va primi o distincție de stat

Vameșul care a găsit peste 1,5 milioane de euro într-un camion va fi decorat cu o distincție de stat. Despre asta a declarat Igor Dodon pentru unimedia.info.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Președintele a precizat că aceasta este cea mai mare captură de bani la frontiera țării. În același timp, el a menționat că ofițerul a dat dovadă de profesionalism.

Amintim că, pe 18 aprilie, într-un camion care încerca să intre în țară pe la vama Leușeni au fost găsite mai multe cutii cu bancnote în valută străină, suma totală transportată depășind 1,5 milioane de euro. În context, mai multe surse mass-media au relatat că banii ar proveni din contrabandă de țigări și ar aparține unor cunoștințe de-a lui Constantin Țuțu – aceste detalii, însă, nu au fost confirmate de autorități.

Pentru a fi mereu informați și a afla primii cele mai importante știri, vă îndemnăm să ne urmăriți și pe canalul nostru de Telegram. Stați acasă și aveți grijă de sănătatea voastră!

CITEȘTE ȘI:

foto | Detalii despre cutiile pline cu euro, găsite de vameși la postul Leușeni. Șoferul care le transporta a fost reținut

Articole asemănătoare

Back to top button