fbpx

Dodon spune că nu a participat la frigăruiul de la Florești, despre care vorbea Diacov: „Dmitri Gheorghici, fără dvs. nu mă duc”

Igor Dodon susține că nu a fost la frigăruiul organizat recent, la Florești, de democratul Eugeniu Nichiforciuc, așa cum declara președintele de onoare al PDM, Dumitru Diacov. Șeful statului a infirmat acest zvon în cadrul celei de-a treia ediții a emisiunii „Președintele răspunde”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Dmitri Gheorghici, fără dumneavoastră eu la frigărui nu mă duc”, a declarat șeful statului, precizând că glumește, după care a mai adăugat: „Nici cu dumneavoastră nu mă duc”. 

Președintele susține că nu are timp pentru asemenea activități, iar orele sale libere preferă să le petreacă cu familia.

„Nu am fost la frigărui cu Partidul Democrat și nici timp nu am pentru aceasta. Eu abia am timp să-mi văd copiii. De aceea, în week-end, cum apare o ferestruică, mai bine stau cu copiii decât să merg cu unii deputați din Parlamentul Republicii Moldova”, a subliniat Igor Dodon.

Amintim că, săptămâna trecută, Dumitru Diacov a confirmat faptul că un grup format din 17 deputați ai PDM a participat la un barbeque organizat de Eugeniu Nichiforciuc, la care s-au alăturat și parlamentari din partea PSRM.

Articole asemănătoare

Back to top button