fbpx

Dodon „s-a remarcat” din nou pe Facebook. A reușit abia din a patra încercare să scrie corect denumirea țării în care se află acum

Președintele Igor Dodon efectuează astăzi o vizită de lucru în Israel, fapt despre care a informat cetățenii prin intermediul unei postări publicate pe pagina sa de Facebook. Cu toate acestea, șeful statului sau persoana care îi administrează profilul a reușit abia din a patra încercare să scrie corect denumirea destinației. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Astfel, președintele a informat, inițial, că își începe vizita în „Izrail”, după care și-a editat postarea, modificând numele statului în „Istail”, iar ulterior și-a „reparat” greșeala prin a scrie „Israil”. Abia o oră mai târziu a apărut modificarea finală corectă – „Israel”.

Amintim că nu este prima gafă a președintelui Igor Dodon făcută pe Facebook. În 2017, șeful statului a publicat o postare în care numea Istanbul capitala Turciei, iar în cadrul unei vizite în Grecia pe pagina oficială a acestuia au apărut un șir de mesaje indescifrabile.

Articole asemănătoare

Back to top button