fbpx

Dodon răspunde antreprenorilor care vor să organizeze nunți: „Pentru voi poate e mai important să vină 200 de oameni și să tragă un hostropăț, dar… ”

Președintele țării a răspuns celor care intenționează în timpul apropiat să organizeze nunți sau alte manifestații cu mai mult de 50 de persoane, menționând că asta nu se va întâmpla curând. Declarații în acest au fost făcute în cadrul emisiunii sale.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Îndeosebi, șeful de stat s-a adresat proprietarilor de restaurante care critică restricțiile în acest sens.

„Vin critici din partea unor restaurante… eu salut toți oamenii de afacere din RM, dar nu trebuie să interpretați greșit unele mesaje făcute de autorități, pentru că sarcina noastră e să avem grijă de sănătatea oamenilor, inclusiv de cei care o să vină la nuntă în localul dvs.

Pentru voi poate e mai important să vină 200 de persoane și să tragă un hostropăț, așa ca atunci când nu era pandemie, dar… dacă se strâng la o nuntă 200 de oameni cum se face la noi, la moldoveni, vin toate neamurile din 20 de raioane și apoi fiecare pleacă în raionul său. Noi am avut focare în sate după astfel de evenimente”, a explicat Igor Dodon, în cadrul unul nou episod al emisiunii „Președintele Răspunde”:

Articole asemănătoare

Back to top button