fbpx

Dodon își felicită colegii cu 22 de ani de la fondarea PSRM: „Acesta este partidul de susținerea căruia eu sunt mereu convins”

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova astăzi marchează 22 de ani de la fondare. Cu această ocazie, președintele Igor Dodon a ținut să-și felicite colegii din formațiune și să le mulțumească pentru sprijinul acordat.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Într-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook, șeful statului își exprimă recunoștința față de persoanele care au fost alături de el în parcursul vital al partidului și accentuează faptul că împreună vor lupta pentru a transforma țara noastră într-un stat prosper și înfloritor.

„O perioadă îndelungată din viața mea are legătură cu acest partid. Am avut onoarea să vin la conducerea PSRM încă în anul 2011. Sub conducerea mea, acest partid a devenit, pentru prima dată, cel mai mare partid parlamentar din țară. Anume Partidul Socialiștilor m-a desemnat la funcția de Președinte al țării.

Fiecare membru al PSRM, fiecare deputat al Parlamentului, primar, consilier, fiecare activist al PSRM este membru al echipei mele. De-a lungul acestor opt ani, toți acești oameni au fost și rămân alături de mine. Acesta este partidul de susținerea căruia eu sunt mereu convins.

Doresc să exprim cuvinte de recunoștință actualului Președinte al Partidului Socialiștilor, Zinaida Greceanîi, care nu demult a devenit Președinte al Parlamentului Republicii Moldova. Sunt ferm convins că împreună vom obține mari realizări în procesul de transformare a Moldovei într-un stat prosper și înfloritor.

Vă transmit sincere felicitări, prieteni! Noi continuăm să fim o echipă unită. Sunt sigur că nu ne vom dezamăgii unii pe alții”, a scris Dodon pe pagina sa.

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova este un partid politic de stânga din Republica Moldova, reprezentat în Parlamentul Republicii Moldova de un număr de 35 de deputați.

PSRM a fost creat de foști membri ai Partidului Socialist din Moldova și ai Partidului Comuniștilor, din care a făcut parte și fostul peședinte al PSRM, Igor Dodon. Congresul de constituire al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova a avut loc la 29 iunie 1997, la Chișinău.

Articole asemănătoare

Back to top button