fbpx

doc | Valeriu Munteanu, diagnosticat cu virusul COVID-19. „Prima zi cu simptome a fost destul de stranie”

Politicianul Valeriu Munteanu a fost testat pozitiv la COVID-19. Anunțul l-a făcut el însuși, pe pagina de Facebook, relatând despre starea sa.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În cadrul postării, președintele Partidului „Uniunea Salvați Basarabia” a atașat și documentul prin care se confirmă faptul că este diagnosticat cu noul coronavirus. Munteanu a precizat că familia sa nu prezintă simptome.

„În ultimii cinci ani nu am fost răcit niciodată, nu am avut febră sau dureri de cap, „fenomene” care în anumite forme, subit, au apărut la mine în ultimele 72 de ore. De aceea am mers astăzi dimineață să fac testul la COVID-19, care s-a dovedit a fi unul pozitiv, ceea ce înseamnă că am coronavirus

Prima zi cu simptome a fost destul de stranie, de parcă am fost călcat de șinilele unui tanc rusesc, dar acum sunt bine, fără nici un fenomen din prima zi, doar o senzație recurentă de „cosmos”. Soția și copiii nu au avut și nu au nici o simptomă a coronavirusului”, a scris Valeriu Munteanu, precizând că stă în izolare și îndemnând oamenii să se protejeze de acest virus.

Amintim că, pe 9 iulie, Valeriu Munteanu a participat la un protest organizat de Mișcarea Politică UNIREA în fața Legislativului. Atunci, toți manifestanții purtau măști de protecție. Deocamdată, nu cunoaștem cum s-a infectat politicianul.

Articole asemănătoare

Back to top button