fbpx

doc | Stoianoglo a primit calificativul „nesatisfăcător” de la Comisia de evaluare

Consiliul Superior al Procurorilor a publicat raportul Comisiei de evaluare a performanțelor procurorului general suspendat de drept Alexandr Stoianoglo. Comisia i-a acordat lui Stoianoglo 2,19 puncte și calificativul „nesatisfăcător”. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În aceste condiții, în urma modificării Legii cu privire la Procuratură de către majoritatea parlamentară, se va dispune revocarea acestuia din funcție.

La 26 aprilie curent, Comisia de evaluare formată din patru membri, Artur Regus – președinte, Angela Popil – membru cu atribuții de secretar al Comisiei, Drago Kos – membru al Comisiei și Ion Matușenco – membru al Comisiei a finalizat raportul, iar la 5 mai curent, documentul a fost aprobat.

Membrii Comisiei de evaluare au oferit punctaje de la 0 la 10 pentru fiecare indicator de performanță atribuit lui Stoianoglo.

Precizăm că procedura de evaluare a performanțelor lui Alexandr Stoianoglo a fost inițiată prin hotărârea CSP la 11 noiembrie 2021.

Demararea acestei proceduri a devenit posibilă după ce Parlamentul a modificat Legea cu privire la Procuratură și după sesizarea depusă de către președinta Maia Sandu.

Dă clic pentru a accesa Raportul%20Comisiei_final_%20aprobat%20_05.05.2022%20%20REDACT%2010.05.22_1.pdf

Articole asemănătoare

Back to top button