fbpx

doc | Organizația primară a PDM din Izvoare, raionul Fălești, a trecut in-corpore la Partidul ȘOR

Organizația primară a PDM din localitatea Izvoare, raionul Fălești, a anunțat despre trecerea ei in-corpore la Partidul Politic ȘOR. Foștii democrați și-au motivat plecarea prin faptul că PDM nu ar mai fi în stare să realizeze obiectivele electorale, uitând de cetățeni.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Într-o declarație semnată de Iurie Ursachi, fostul președinte al organizației primare a PDM din Izvoare, și colegii săi, se menționează că ultimele evoluții de pe scena politică au prins nepregătit Partidul Democrat, iar conducerea actuală a formațiunii nu face față situației: „Cel mai grav e că PD nu mai poate realiza programele și inițiativele promise cetățenilor”.

Potrivit semnatarilor, decizia a fost motivată și de faptul că partidul ar fi uitat, în ultimul timp, că prioritatea unei formațiuni politice sunt cetățenii țării.

„Am aderat la echipa Partidului ȘOR, deoarece este singura formațiune care este în stare să schimbe lucrurile în Moldova și să asigure un viitor decent cetățenilor”, este scris în declarația semnată de cei șase foști membri ai organizației primare a PD din Izvoare.

Amintim că, în această săptămână, șapte primari și 18 consilieri locali au anunțat despre plecarea lor din PD și PSRM și aderarea la Partidul ȘOR. Săptămâna trecută, fracțiunea PD din Parlament a fost părăsită de patru deputați. La începutul săptămânii, deputații Violeta Ivanova și Vladimir Vitiuc au anunțat despre aderarea la Partidul ȘOR.

Articole asemănătoare

Back to top button