fbpx

doc | O candidată a blocului ACUM declară că locuința ei costă doar 3670 de lei. Cum argumentează prețul mic al casei?

Candidata blocului ACUM la alegerile parlamentare din acest an, Maria Ciobanu, a prezentat la CEC declarația sa de avere. În documentul oficial, aceasta a menționat că deține o locuință ce valorează doar 3670 de lei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit concurentei electorale, imobilul l-a primit drept moștenire după decesul mamei sale, iar prețul a fost stabilit de către specialiștii de la Registru.

„Aceasta este casa părintească a mamei mele. Așa au apreciat-o de la Registru, cât costă. Pe parcursul anilor am mai făcut câte ceva. Între timp am făcut reparație, fiindcă nu am vrut să o demolez, a declarat vicepreședinta PLDM, Maria Ciobanu, pentru tv8.md.

În declarația de avere prezentată se specifică că, în ultimii doi ani, Ciobanu a avut un venit de peste 286.000 de lei, obținut din salariu de deputată în Parlamentului Republicii Moldova. Totodată, aceasta mai scrie că are 170.739 de lei depozitați în bancă.

De asemenea, candidata la alegeri prezintă că deține, din 1987, un apartament de 33,2 metri pătrați, care costă 200.000 de lei, iar că în anii 2017-2018 a obținut 126.147 de lei din pensia de la Casa Națională de Asigurări Socială. Ea mai are un teren de 0,3031 ha, din 2015, însă nu scrie care este costul acestuia.

Menționăm că Maria Ciobanu ocupă funcția de deputată din februarie 2015, în calitate de membră a fracţiunii Partidului Liberal Democrat din Moldova. Politiciana este candidată la alegerile de pe 24 februarie curent, din partea Blocului ACUM, pe circumscripția nr.14 – Telenești.

Articole asemănătoare

Back to top button