fbpx

doc | Iurie Reniță a depus o plângere la Procuratură împotriva lui Novac și Bătrâncea. De ce îi acuză deputatul pe colegii din Parlament?

Iurie Reniță a depus o plângere la Procuratură împotriva socialiștilor Grigore Novac și Vlad Bătrâncea. El îi acuză pe aceștia că ar fi făcut declarații false.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Reniță declară că parlamentarii menționați ar fi încercat să îl compromită, iar defăimarea și calomnierea ar fi fost arma lor principală. În același timp, el spune că Bătrâncea și Novac ar trebui să facă o plângere penală la Procuratura Generală pe „confrații lor de partid”, afirmând că unii socialiști s-ar ocupa de spălare de bani pentru a-i finanța actualului șef al statului campania electorală la scrutinul din toamnă.

„Aberațiile acestor socialiști, însoțite de retorica urii de clasă și a dușmanilor externi, nu mai cunoaște limite. Tocmai de aceea am decis să mă adresez și eu Procuraturii Generale ca să-i țină cât mai mult cu nasul în „pisocinița” lui Dodon, precum a făcut-o recent, când i-a spus foarte clar acestui Bătrâncea (și altora din gașca lor) că Procuratura Generală nu are nevoie de intermediari între această instituție și Parlament”, scrie Iurie Reniță pe pagina sa de Facebook.

 

Articole asemănătoare

Back to top button