fbpx

doc | Încă un deputat părăsește PSRM pentru a adera la „Mișcarea pentru Popor”, coordonată de Șor

Irina Lozovan, deputata socialistă din Parlamentul Republicii Moldova, a anunțat că părăsește fracțiunea parlamentară și Partidul Socialiștilor din R. Moldova (PSRM) și se alătură „Mișcării pentru Popor”, condusă de Partidul Șor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Lozovan a afirmat că PSRM nu poate supraviețui fără un lider puternic și că aderă la Mișcarea pentru Popor pentru a fi alături de cetățeni și pentru a participa la proteste în calitate de parlamentar neafiliat.

Totodată, anunță că va rămâne deputat independent: „Voi fi alături de locuitorii țării noastre, în stradă, pentru a le apăra interesele și interesele statului nostru. Voi face totul în numele păcii în Moldova, pentru a mă asigura că pensionarii au o viață decentă, pentru a lupta pentru plata integrală a facturilor pentru lunile de iarnă, iar tinerii noștri să aibă un viitor, pentru ca oamenii să simtă sprijinul statului și al munca deputaților.”, se arată în mesajul Irinei Lozovan.

Deputatul PSRM, Vlad Bătrîncea, a criticat dur decizia deputatei BCS, Irina Lozovan de a părăsi rândurile formațiunii și o îndeamnă să își depună mandatul de deputat, menționând că turiștii politici nu au parte de niciun viitor.

Amintim că aceasta este a treia plecare din PSRM în ultimele săptămâni, iar conducerea partidului a condamnat acțiunile celor trei transfugi și i-a somat să predea mandatele de deputați.

Anterior, deputatul Alexandr Nesterovschi a anunțat miercuri seara, 15 martie, că pleacă din PSRM și se va alătura „Mișcării pentru Popor”, din care face parte și Partidul Șor. Ulterior, încă 10 primari aleși pe lista PSRM au anunțat că părăsesc formațiunea și aderă la Mișcarea coordonată de Ilan Șor.

Articole asemănătoare

Back to top button