fbpx

doc | În prag de alegeri, Dodon laudă „faptele bune” ale Rusiei: Unele fructe moldovenești vor fi exportate fără taxe vamale

După mai multe vizite efectuate de șeful statului în Federația Rusă, Igor Dodon se laudă cu facilitățile pe care le-a obținut pentru moldoveni din partea autorităților de la Kremlin. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Acesta a scris într-o postare pe Facebook că Guvernul Federației Ruse a aprobat decizia de a anula, de la 1 ianuarie 2019, taxele vamale la exportul către Rusia a următoarelor produse moldovenești: legume, fructe (mere, cireșe, prune, nectarine etc.), conserve de fructe și legume și produse vitivinicole.

„Acest fapt a devenit posibil, grație înțelegerilor pe care le-am avut anterior cu Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin. Cu siguranță, decizia respectivă va contribui la creșterea semnificativă a exportului de bunuri moldovenești pe piața rusă, la crearea locurilor de muncă, sporirea veniturilor la buget”, a mai scris Dodon.

Citește și: foto | Europa ne repară drumurile, Rusia ne oferă KAMAZ-uri. Pentru ce vor fi folosite autospecialele primite?

Foto: Igor Dodon via Facebook
Foto: Igor Dodon via Facebook

Articole asemănătoare

Back to top button