fbpx

doc | Ex-președinții Snegur și Lucinschi, către deputați: Nu vă faceți de râs. Lăsați învrăjbirile de manevră medievală

Ex-președinții Republicii Moldova, Mircea Snegur și Petru Lucinschi, au transmis un mesaj comun, dedicat noii guvernări alese de PSRM și ACUM, cât și deputaților care se împotrivesc acesteia. Despre respectiva scrisoare a anunțat de curând șeful statului, Igor Dodon. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Pe pagina sa de Facebook, președintele a atașat și documentul în care este transmis mesajul celor doi oficiali. În scrisoare, Snegur și Lunchinschi au venit cu un mesaj de încurajare pentru Igor Dodon, menționând că într-o situație similară, de câțiva ani în urmă, Curtea Constituțională a dat dreptate șefului statului, în situația recentă, însă, magistrații nu au făcut acest lucru.

„Le mulțumesc ex-președinților Republicii Moldova, Mircea Snegur și Petru Lucinschi pentru poziția exprimată în susținerea acțiunilor Președintelui Republicii Moldova și îndemnurile soluționării pașnice a crizei politice, bazate pe experiența acumulată pe parcursul anilor”, a spus Dodon.

Mai mult, foștii președinți au venit și cu sfaturi pentru cei care se împotrivesc noii guvernări.

„Este clar ca buna ziua. Alegerile au fost recunoscute ca valabile…. Domnilor deputați, lăsați învrăjbirile de manevră medievală, nimiciți baricadele de stil bolșevic. Și vă rugăm ca pe niște copii cuminți și înțelepți ai Poporului. Nu vă faceți de râs pe voi, nu ne faceți de râs pe noi și nu faceți de râs Țara. Ea nu are nicio vină”, au transmis cei doi.

Articole asemănătoare

Back to top button