fbpx

doc | Dovezile care confirmă faptul că Dodon a fost sponsorizat de Șor

În spațiul public au apărut mai multe documente în care se arată că Ilan Shor ar fi cumpărat pentru Igor Dodon și Zinaida Greceanîi mai multe bilete de avion ca socialiștii să ajungă la Moscova în 2014 și 2013. Conturile de plată emise de o agenție de turism au fost publicate de Renato Usatîi pe rețelele de socializare.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Zborurile au avut loc începând cu luna octombrie 2013 până în luna aprilie 2014. Biletele erau echiziționate de pe platforma zbor.md, sub denumirea juridică Explor Tour SRL.

Aceasta este dovada că „opoziția” a zburat pe contul celor cu care chipurile lupta. Acest lucru vă va ajuta să vă amintiți mai des de Shor și asta nu vă va încurca deloc”, scrie Usatîi alături de pozele pe care le-a făcut publice.

Documentele par să confirme aluziile făcute de Ilan Shor, care a ieșit zilele trecute într-o conferință de presă, menționând că președintele R. Moldova, Igor Dodon, a fost un bun prieten de-al său care a avut mai multe beneficii din partea sa, inclusiv zboruri cu avionul lui, deplasări în Monaco, dar și bani pentru două campanii electorale anterioare.

De asemenea, deschide.md scrie că Shor a lăsat să se înțeleagă că are dovezi potrivit cărora Dodon a beneficiat și de resursele financiare ale lui Veaceslav Platon, aflat acum în detenție și căruia i-ar fi promis că-l va grația.

Articole asemănătoare

Back to top button