fbpx

doc | Doi deputați și cei 16 primari ai PD din Nisporeni au plecat din partid și au aderat la Pro Moldova. Reacția lui Pavel Filip

Alți doi deputați democrați – Ghenadie Verdeș și Vasile Bîtca – au anunțat că pleacă din PD și se alătură celor de la Pro Moldova. Totodată, toți cei 16 primari din Nisporeni pe care ai avea formațiunea au făcut același pas.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Astăzi, oamenii pe care îi reprezint în Partidul Democrat din Moldova nu se mai regăsesc în politica pe care o face PDM, nemulțumirea crește pe zi ce trece. Prin urmare, a trebuit să iau o decizie în interesul acestora, pe care am cântărit-o foarte mult timp. Astfel, începând de astăzi, eu, Vasile Bîtca, deputat în Parlamentul Republicii Moldova, președintele Organizației Teritoriale PDM Nisporeni, anunț că părăsesc fracțiunea și Partidul Democrat și mă alătur cu speranță și încredere Grupului parlamentar Pro Moldova”, anunța mai devreme Bîtca.

„Cu siguranță vor fi lansate diverse speculații și falsuri, însă voi mă cunoașteți așa cum sunt eu și știți că decizia aceasta am luat-o pentru că voi, oamenii care mi-ați acordat încredere, mi-ați cerut asta.
Astfel, vă anunț că, de astăzi, nu mai fac parte din fracțiunea și Partidul Democrat din Moldova. Totodată, vă anunț că mă alătur echipei Pro Moldova”, a comunicat și Verdeș.

Tot Bîtca, puțin mai târziu, a postat și decizia celor 16 primari de la Nisporeni.

„Organizația Teritorială PDM Nisporeni anunță că se retrage din Partidul Democrat din Moldova și își exprimă susținerea deplină pentru Grupul parlamentar Pro Moldova”, se arată în postare.

Reacția liderului PDM nu s-a lăsat prea mult așteptată, în acest context.

„Regret plecarea colegilor care nu au rezistat în fața metodelor josnice de convingere practicate de gruparea Șor-Candu. Partidul Democrat este supus unui atac furibund din afară. Cei care au încercat să pună mâna pe partid și nu au reușit acum încearcă să-l distrugă. Dar nu vor reuși. Le urăm succes în echipa hoților de miliarde!”, a scris recent Pavel Filip.

Menționăm că PD a fost părăsit de 14 parlamentari în ultimele circa trei luni.

Articole asemănătoare

Back to top button