fbpx

doc | Contestația PAS, referitoare la deschiderea secțiilor de votare în străinătate. Recursul, depus înainte de protestul de la CEC

Cu puțin timp înainte de protestul din fața Comisiei Electorale Centrale (CEC). PAS a depus recursul privind decizia ce ține de secțiile de votare din afara țării. Documentul a fost înaintat Curții de Apel Chișinău.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Membrii formațiunii cer responsabililor să revizuiască decizia. „PAS a contestat în această dimineață la Curtea de Apel Chișinău hotărârea vădit ilegală a CEC în cazul secțiilor de votare din străinătate. Cerem în continuare CEC-ului să-și modifice hotărârea și să intre în legalitate”, afirmă juristul formațiunii, Sergiu Litvinenco.

Precizăm că duminică formațiunea anunța că luni în fața sediului CEC, începând cu 12:00, se va desfășura un protest. Astfel, membrii și simpatizanții formațiunii intenționează să ceară Comisiei să aprobe un număr mai mare a secțiilor de votare peste hotarele țării.

Amintim că, anterior, un recurs similar a fost depus la CEC de către Blocul „Renato Usatîi”. Intenția de a contesta decizia Comisiei au mai manifestat-o PUN și Platforma DA.

Articole asemănătoare

Back to top button