fbpx

doc | Ce sumă îi va reveni personal lui Dodon din indemnizația de 560.000 de lei, prevăzută la final de mandat? Răspunsul Ministerului Finanțelor

Din indemnizația în sumă de 560.000 de lei, prevăzută în bugetul de stat la expirarea mandatului de președinte, Igor Dodon va obține doar 39.000 de lei. Despre aceasta se menționează într-un răspuns al Ministerului Finanțelor pentru Jurnal de Chișinău. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Instituția precizează că suma care depășește jumătate de milion de lei a fost preconizată pentru achitarea indemnizațiilor a 15 persoane, dintre care 39.000 de lei, conform calculelor, vor reveni funcției de șef al statului.

Anterior, Igor Dodon a declarat că nu știa despre indemnizația pe care o prevede bugetul de stat pentru 2020 la expirarea mandatului său. Cu toate acestea, șeful statului a promis că va dona întreaga sumă care îi va reveni.

Citiți și: doc | Președintele Igor Dodon va primi la expirarea mandatului său o indemnizație de peste jumătate de milion de lei 

video | Șeful statului, despre indemnizația sa și a Guvernului Sandu: „Ei au primit 440.000 de lei pentru cinci luni, iar acum sar cu sapa la Președinție?”

Articole asemănătoare

Back to top button