fbpx

doc | Autobuzele din PMAN nu sunt la mâna a doua. O scrisoare semnată de ISUZU confirmă acest lucru

Afirmația fostului primar al capitalei, Dorin Chirtoacă, potrivit căreia autobuzele expuse în Piața Marii Adunări Naționale și care ar urma să fie achiziționate de Primăria mun. Chișinău pentru 80 de milioane de lei ar fi la mâna a doua a fost negată de agentul economic ISUZU.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Într-o scrisoare, publicată de Ziarul Național, se afirmă că niciunul din cele 31 de autobuze nu are număr de înregistrare în vreo țară.

„Autobuzele CITIPORT EURO6C, livrate în Moldova, nu sunt la mâna a doua și nu au fost utilizate anterior în niciun fel. Kilometrii indicați de odometru se explică exclusiv prin motive logistice (autobuzele au venit din Kocaeli/Turcia în Chișinău/Moldova). Niciunul dintre cele 31 de autobuze nu are număr de înregistrare în trafic în vreo țară. Acest lucru poate fi confirmat prin numerele VIN ale autocarelor, în caz de necesitate”, se arată în document.

Amintim că 28 din cele 31 de autobuze „ISUZU”, care urmează a fi achiziționate de Primăria Chișinău, au fost expuse în centrul capitalei, unde vor putea fi văzute de chișinăuieni și oaspeții capitalei până pe 24 februarie.

Sursă foto: Ziarul Național

Articole asemănătoare

Back to top button