fbpx

doc | 30 de membri ai PD au părăsit fracțiunea și s-au alăturat grupului Pro Moldova. „Ultima picătură a fost ratificarea creditului rusesc”

Indignați de „ultimele decizii ale conducerii”, 30 de membri ai Partidului Democrat din raionul Drochia au părăsit fracțiunea, alăturându-se grupului Pro Moldova.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit lor, PDM nu mai poate fi considerat un partid pro-european după susținerea unui șir de decizii controversate, ultima picătură fiind ratificarea creditului rusesc care ar reprezenta o capcană pentru Moldova.

„Decizia fracțiunii PDM de a susține acest document este în detrimentul intereselor statului nostru și contravine valorilor promovate până nu demult de Partidul Democrat”, se arată în declarația semnată de 30 de consilieri raionali și locali din Drochia. 

Amintim că, anterior, deputații Gheorghe Brașovschi și Ruxanda Glavan au anunțat că aderă la același grup parlamentar. Andrian Candu, Sergiu Sîrbu, Eleonora Graur, Vladimir Cebotari, Grigore Repeșciuc și Corneliu Padnevici – sunt primii șase deputați care au decis să plece din PD și să formeze un grup separat în Legislativ.

Articole asemănătoare

Back to top button