fbpx

Directorul Grădinii Zoologice neagă că i-ar fi acordat soției sale premii bănești: „Nu am angajat-o la muncă, m-am căsătorit cu subalterna mea”

Acuzat că, în perioada 2017-2018, i-ar fi acordat premii bănești și concedii nejustificate soției sale, directorul Grădinii Zoologice din capitală, Alexei Hanțațuc, neagă acuzațiile și spune că, de fapt, soția sa era angajată a instituției încă înainte ca aceștia să se căsătorească. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Acesta declară că acuzațiile Autorității Naționale de Integritate (ANI), potrivit cărora acesta a încălcat regimul juridic al conflictelor de interese, sunt nejustificate.

„În fiecare lună semnez documentele tuturor angajaților pentru a putea primi salariile, 100 de oameni. Întrebarea cu premiile pentru soția mea nu am pus-o eu, ci șeful său. Am depus toate declarațiile, documentele necesare și am toate confirmările.

Soția mea s-a angajat la Grădina Zoologică 14 ani în urmă, iar 12 ani în urmă ne-am căsătorit. Nu am angajat-o la muncă, m-am căsătorit cu subalterna mea, colegă de muncă. Soția nu a fost niciodată direct subordonată mie. Timp de 12 ani au fost nenumărate controale și chiar în subdiviziunea unde soția mea lucrează și nu s-a depistat nicio încălcare. Unicul lucru de care mă fac vinovat este că acest angajat este soția mea. În colectivul nostru au fost peste 20 de căsătorii între angajați. Pentru asta trebuie să-i concediez acum?”, a menționat Hanțațuc, pentru kp.md.

De asemenea, acesta punctează că cel mai probabil cineva vrea să cumpere Grădina Zoologică, să vândă tot ce se află acolo, întrucât întreprinderea nu prea înregistrează venituri.

Articole asemănătoare

Back to top button