fbpx

Din ce în ce mai mulți voluntari se implică în campania de salubrizare de primăvară. Vino și tu pe 13 aprilie să scoți orașul de sub gunoi

Un nou weekend aduce o nouă acțiune de salubrizare a municipiului. Chișinăuienii sunt îndemnați să participe sâmbătă, 13 aprilie, începând cu ora 09:00, la curățirea parcurilor și pădurilor din capitală. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Subiectul a fost discutat în cadrul ședinței săptămânale a serviciilor Primăriei, iar anunțul a fost făcut de șeful Direcției generale locativ-comunale și amenajare, Ion Burdiumov.

Primarul intermar, Ruslan Codreanu, a îndemnat toți angajații primăriei, preturilor de sector, direcțiilor și întreprinderilor municipale să se alăture acțiunii.

„Dacă o să fie ploi, o să vedem cum facem. La fiecare acțiune de salubrizare pe care am avut-o am fost tot mai mulți, începând cu curățirea râului Bâc și acțiunea de înverzire. Sunt sigur că de data asta vor ieși și mai mulți voluntari”, a spus edilul. 

De asemenea, reprezentanții DGETS a invitat toți voluntarii, angajații instituțiilor de învățământ, precum și elevii claselor a XI-a și a XII-a să se implice în activitatea preconizată.

Următoarea activitate este planificată pentru 20 aprilie, în cadrul căreia vor fi curățate curțile blocurilor. Campania de salubrizare de primăvară se va desfășura în capitală până pe 26 aprilie.

Articole asemănătoare

Back to top button