fbpx

Dimineață morbidă în capitală. Cadavrele a trei persoane au fost găsite zăcând pe stradă

Trei cadavre au fost depistate în dimineața zilei de joi, 30 septembrie, pe străzile din capitală. Unul din ei a fost găsit strangulat. Descoperile au fost făcute în sectorul Centru, Buiucani și Botanica.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Astfel, oamenii legii au fost sesisați la ora 7:29 de către o persoană ce a identificat un om fără semne vitale la pamânt, pe strada Alexei Sciusev din sectorul Buiucani al capitalei. Ajunși la fața locului, polițiștii nu au identificat urme de moarte violentă, luând în considerare probabilitatea unui stop cardiac. Ulterior, s-a stabilit că trupul aparține unui bărbat de 65 de ani.

Totodată, a mai fost găsit la ora 7:46 un cadavru în stare de putrefacție într-un parc de la intersecția străzilor Grenoble și Costiujeni. Osemintele au fost transportate la Centrul de Medicină Legală, pentru a stabili cui îi aparțin, dar și cauza decesului.

În jurul orei 9:00, ajutorul Poliției a fost solicitat în sectorul Botanica. Aceștia au fost informați despre un trup ce zăcea agățat de un copac pe șoseasua Hîncești. Semne de moarte nu au fost identificate, decât cele specifice strangulării. Ulterior, a fost stabilit că trupul aparține unui bărbat de 55 de ani, orginar din Cahul.

Pe toate cele trei cazuri au fost inițiate anchete pentru a fi stabilite circumstanțele.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button