fbpx

Despre copilărie, amintiri și oameni. Vino la premiera „VINIL COLLECTION” și petrece o seară de suflet alături de Igor Guzun

Vine din nou în fața iubitorilor de lectură cu o creație care speră să fie la fel de îndrăgită ca și întreaga sa scriere. Igor Guzun invită mâine, 4 octombrie, toți înfometații se hrană sufletească la mansarda Muzeului de Artă din capitală, acolo unde, își va prezenta „nou-născutul” – „Vinil Collection”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Începând cu ora 17:00, îmbătați de aromele vinului Castel Mimi, oaspeții vor fi delectați cu lecturi de suflet și discuții sincere alături de autorul „Adio, lucruri”, „Singur acasă” sau „Bine” – Igor Guzun.

Cartea „VINIL COLLECTION” cuprinde o colecție de texte scurte axate pe lucruri emoționante și fundamentale din viața unui om: gusturile din copilărie, lecturile – iCarte, iParte, adolescența copiilor noștri care sunt mai deștepți decât noi cu o generație, țara pe care, decât s-o hulim sau s-o slăvim, mai bine s-o măturăm și s-o facem mai bună și mai frumoasă. Sunt valori umane și culturale pe care le împărtășesc persoanele și companiile responsabile.

„Atunci când ne amintim de obiectele și stările incluse în carte, ca de o colecție veche de discuri de vinil, avem șanse să progresăm ca oameni. Acesta este mesajul cărții „VINIL COLLECTION”, care este în această regie o ediție revăzută și completată cu texte noi a versiunii din 2015, care continuă să se bucure de succes printre noi și noi cititori dar deja stocurile sunt epuizate”, a menționat Igor Guzun.

Mai multe detalii despre evenimentul de mâine găsești pe pagina de Facebook . Rezervă-ți seara de joi pentru a petrece într-o atmosferă relaxantă, alături de Igor Guzun!

Citește și: foto | „Toate dramele personale, într-un limbaj colocvial”. Igor Guzun a lansat „Adio, lucruri”

Carte din 69 de texte, de dăruit de Paștele Blajinilor, în loc de căni și farfurii. „Bine”, lansată de Igor Guzun​

Articole asemănătoare

Back to top button