fbpx

Deși i s-a cerut demisia în repetate rânduri, Eduard Harunjen nu are de gând să plece de la Procuratură: Mă simt om important în țară

I s-a cerut demisia de mai multe ori, dar încă se menține pe poziții. Procurorul general, Eduard Harunjen, spune că, împreună cu echipa sa, este gata să-și ducă lucrul până la capăt. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Într-o intervenție în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8, Harunjen a declarat că înțelege că prin faptul că politicienii îi solicită demisia se încearcă a pune presiune pe Procuratură, însă, acest lucru nu le va reuși.

„Mă simt om important în țară. Mă simt un om important care stau ca un „măr al Discordie” în tot ceea ce înseamnă politică și organizarea politică în țară. Îmi dau bine seama despre pericolele și dizgrațiile care apar în interiorul acestei coaliții. Aceasta mă face și mai puternic și îmi dau seama că instituția nu trebuie să participe la jocurile politice.

Am vorbit cu adjunctul, care vine în fiecare seară la mine, să văd care sunt părerile colective și toți suntem de acord să mergem până la capăt ca să demonstrăm acum sau niciodată, ceea ce s-a început cu ai în urmă”, a declarat Harunjen.

Amintim că astăzi, deputații din Parlamentul Republicii Moldova urmează să se întrunească în ședință pentru a iniția procedura de demisie a procurorului general. De menționat că Eduard Harunjen a fost internat duminică la Spitalul Cancelariei de Stat, în secția cardiologie, cu urgență hipertensivă, starea sa fiind acum stabilă.

Citește și: Andrei Năstase, către Eduard Harunjen: Vremea când cetățenii tremurau în fața unor oameni ca dumneavoastră a apus

doc | Năstase solicită urmărire penală pe numele lui Eduard Harunjen: Șeful MAI a depus o sesizare la Consiliul Procurorilor

Articole asemănătoare

Back to top button