fbpx

Descoperă-ți potențialul și ai grijă de lumea care te-nconjoară. Devino voluntar și locuiește 6 luni în România

Outward Bound România este în căutarea unui voluntar din Republica Moldova. Acesta va învăța timp de 6 luni prin implicare directă în activitatea organizației, atât în birou cât și pe teren.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Doritorii de a participa în cadrul programului trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 18 și 30 de ani, să aibă condiție fizică bună, să fie motivați să participe timp de 6 luni în activitățile proiectului și să fie deschiși să lucreze cu cei mici. Cunoașterea limbii engleze va fi considerată drept avantaj.

Programul de voluntariat asigură cazarea și cheltuielile pentru alimentație pe tot parcursul programului, asigurarea medicală, transportul și diurnele.

Cei care doresc să aplice trebuie să expedieze CV-ul și scrisoarea de motivare la adresa kinga@outwardbound.ro cu o copie deschisă pentru alexandru.lozinski@gmail.com. Dosarele vor fi acceptate până la data de 25 martie 2019.

Outward Bound România este o organizație non/profit care desfășoară programe de calitate adresate tinerilor. Acestea includ cursuri de dezvoltare personală pentru elevi şi studenţi, cursuri pentru cadre didactice, cursuri de leadership, cursuri pentru orfani şi tineri dezavantajaţi. Misiunea organizației este de e a ajuta oamenii prin experiențe provocatoare, într-un mediu nefamiliar, să-şi descopere și să-şi dezvolte potențialul lor de a avea grijă de ei înșiși, de alții, și de lumea care îi înconjoară.

Articole asemănătoare

Back to top button