fbpx

Deputatul Dumitru Diacov, testat pozitiv la COVID-19. Soția acestuia este internată în spital

Deputatul Partidului Democrat, Dumitru Diacov, este infectat cu virusul COVID-19. Despre infectarea sa a anunțat chiar democratul în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Parlamentarul a declarat că și soția sa a fost infectată, la fel ca și multe alte persoane din anturajul său, precum șoferul său și doi frați.

Totodată, Diacov a mai spus că din cauza lipsei de locuri disponibile în secțiile COVID-19, soția sa a fost internată ieri la Spitalul Republican, abia după două zile de așteptare. Totodată, și deputatul ar fi solicitat internare la mai multe instituții medicale din Chișinău.

Politicianul susține că primește tratamentul la domiciliu pentru că nu sunt locuri în instituțiile medicale. „Eu nu știu câte zile voi aștepta”, a spus Dumitru Diacov.

Amintim că astăzi în Republica Moldova a fost înregistrat un număr record de decese provocate de complicațiile în urma COVID-19. De asemenea, în ultimele 24 de ore au fost confirmate încă 1753 de cazuri de infectare noi, bilanțul ajungând la 198.228.

Citește și: Sistemul medical din Republica Moldova, copleșit? „Decât să vină și să spună că locuri nu sunt, mai bine nici nu vin”

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button