fbpx

Deputat PAS, despre perchezițiile la partidul Șor: Grupările de crimă organizată deghizate în partide nu își au locul în politica moldovenească

Ofițerii SIS și CNA au descins în această dimineață la sute de adrese din R. Moldova. Aceștia ar fi efectuat percheziții într-un dosar de finanțare ilegală a partidului Șor și spălare de bani.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Deputatul PAS Radu Marian a venit cu o reacție referitor la cele peste 100 de percheziții.

Potrivit acestuia, grupările de crimă organizată deghizate în partide, finanțate din bani furați de la oameni nu își au locul în politica și în societatea moldovenească.

„Avem nevoie de o politică curată, cu opoziție legitimă, nu o opoziție dominată de escroci și trădători de țară! Așteptăm concluziile și finalitatea acestor dosare,” a scris Marian pe pagina sa de Facebook.

Și Partidul „Șor” a venit cu o reacție, într-un comunicat de presă, în care a menționat că guvernarea PAS a pornit un nou episod de răfuială politică.

Amintim că Partidul „Șor” susținea anterior că guvernarea pregătește un atac dur la adresa sa.

Ulterior, ministrul Justiției, Sergiu Litvinenco, a reacționat la „arestările și presiunile” denunțate de liderul Partidului „Șor”, Ilan Șor. Acesta a afirmat că „extradarea lui Șor este pe rolul instanțelor competente de statul Israel și în scurt timp vom avea o soluție pozitivă pe cazul respectiv”.

Citește și: Procurorul general interimar, la Parlament: Cere ridicarea imunității Marinei Tauber

Articole asemănătoare

Back to top button