fbpx

Denunțul împotriva lui Dodon a fost depus la Procuratură. Năstase: „Funcţionarii trebuie să răspundă în faţa legii dacă s-au îmbogăţit prin fraudă”

Denunțul Platformei Demnitate și Adevăr, semnat de 2000 de persoane, prin care se cere urmărirea penală a președintelui Igor Dodon, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de corupție și îmbogățire ilicită, a fost depus astăzi la Procuratura Generală. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit liderului PPDA, Andrei Năstase, toţi funcţionarii și politicienii din Republica Moldova trebuie să răspundă în faţa legii dacă au comis abuzuri şi s-au îmbogăţit prin fraudă. 

„Astăzi, având în vedere investigația Ziarului de Gardă cu privire la veniturile nejustificate, dar în același timp cheltuielile enorme făcute de către președintele Igor Dodon, am venit cu acest denunț care a fost semnat de mai multe persoane”, a declarat Năstase.

Reprezentanții PPDA au anunțat săptămâna trecută că pregătesc un denunț la Procuratură, privind cercetarea penală a președintelui țării, urmare a materialului publicat de Ziarul de Gardă cu privire la vacanțele de lux ale președintelui Igor Dodon.

Totodată, vicepreședintele formațiunii, Alexandru Slusari, a expediat către Autoritatea Națională de Integritate și Serviciul Fiscal de Stat un demers prin care cere autosesizarea acestor instituții și verificarea cheltuielilor șefului statului pentru toate vacanțele de lux, raportate la declarațiile de venit ale familiei Dodon.

Articole asemănătoare

Back to top button