fbpx

Declarațiile preotului din Orhei, care s-a certat cu apropiații răposatului în timpul înmormântării: „Le-am intrat în voie și ei m-au murdărit cu acele vorbe”

După ce ieri pe rețelele de socializare a apărut o înregistrare în care, la o slujbă de înmormântare, preotul din satul Piatra, raionul Orhei, se ceartă cu apropiații răposatului, slujitorul bisericii a comentat cazul pentru zdg.md. Acesta a spus că, de fapt, oamenii nu ar fi vrut să respecte măsurile de prevenire a coronavirusului.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Clericul afirmă că a anunțat din timp rudele persoanei decedate să nu vină la cimitir mai mult de trei persoane, însă la fața locului „erau 33”. Acesta mai declară că una dintre femeile care sunt surprinse în imagini este originară din localitatea Paharniceni, care, potrivit lui, s-ar afla în carantină.

„Eu ce trebuie să fac? Să mă duc să mor prin spitale și să nu mă poată vindeca doctorii? Eu le-am explicat că nu se poate mai mult de trei oameni, este legea statului. Dar ei m-au luat cu prostii de-ale lor, mă filmau. Dar ce drepturi ei au să mă filmeze? (…) Greșeala mea a fost că nu am chemat Poliția. Mă duc prin foc, fac rânduiala pe această strășnicie, după care eu risc să plătesc amendă. Le-am intrat în voie și ei m-au murdărit cu acele vorbe”, a declarat preotul, citat de Ziarul de Gardă.

Articole asemănătoare

Back to top button