fbpx

Declarație de dragoste cu vărsare de sânge. O femeie din Strășeni s-a înfipt cu un cuțit pentru a demonstra că nu-și înșală partenerul

A vut să demonstreze că este loială, însă nu s-a gândit la consecințe. O femeie din localitatea Scoreni, raionul Strășeni, s-a înfipt cu un cuțit în burtă, pentru a-l convinge pe partener că nu-l înșală.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Gestul extrem a venit după ce concubinul ar fi învinuit-o că ar avea relații amoroase cu vecinul. Femeia, însă, nu este la prima acțiune de acest fel. Anterior, ea a încercat să-și demonstreze loialitatea prin consumul de pastile și a amenințat că-și pune capăt zilelor.

La ultima scenă a fost prezentă și mama femeii, care venise în ospeție. Totul a început când s-a întors acasă soțul. Acesta, fiind băut, a început să-i reproșeze nevastei că oameii din sat i-ar fi spus despre relațiile acesteia cu vecinul, scrie presa locală.

Femeia a negat și a început să plângă, iar la un moment dat, pentru a-i demonstra bărbatului că acuzațiile sunt nedrepte, a luat un cuțit de bucătărie și l-a înfipt în burtă. Femeia a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale.Cei doi sunt împreună de peste 10 ani și nu au copii.

Articole asemănătoare

Back to top button