fbpx

Decizii la ceas de noapte? Diacov: Urmează să fie dezbătută Legea bugetului

Parlamentarii ar urma să continue ședința plenară și să dezbată Legea bugetar-fiscală. Este declarația democratului Dumitru Diacov, care, totodată, a menționat că miercuri, 16 decembrie, ar putea fi încheiată sesiunea parlamentară. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Diacov susține că „ar putea fi votate legea bugetului, asigurării sociale, asigurării în medicină și politica bugetar fiscală”.

„Am aflat câteva minute în urmă. Vom vedea cum în 15-20 de minute va fi discutată legea bugetului. Este o problemă serioasă”, a subliniat Diacov.

„Nu înțeleg de ce după ora 22:00 trebuie adoptate. Eu cred că majoritatea actuală dorește să epuizeze ședințele Parlamentului. Intuiesc că planurile sunt de a încheia sesiunea toamnă-iarnă”, a mai declarat președintele de onoare al PDM.

Drept reacție la presupunerile că ar urma să fie dezbătută politica bugetar-fiscală în acestă noapte, deputatul Platformei DA, Alexandru Slusari, a declarat că „își amintește de timpurile lui Plahotniuc”.

„Se folosesc aceleași metode. Este absolut degradant ceea ce se întâmplă în Parlament, în contextul în care joi am fost anunțați că mergem pe politica fiscală și vineri pe buget. Ce fel de ședințe nocturne, este bătaie de joc. Cum poți activa la miez de noapte”, a declarat Alexandru Slusari la postul TV8.

Cu o reacție în acest sens a venit și deputatul partidului Acțiune și Solidaritate, Sergiu Litvinenco.

„Avem doi deputați în clădirea Parlamentului, sperăm că și alți deputați vor ajunge. Cert este că toate prevederile legale au fost încălcate, atât timp cât amendamentele care vin de la socialiști și de la partidul Șor nu au fost avizate de Guvern”, a menționat Litvinenco.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button